Mohai 2007

méhészet és temetői szolgáltatások

"Védje méhei egészségét Mohai atkaölőkészülékkel,
hogy védhesse családja egészségét mézzel!"Oxálsav égetésére szolgáló készülék

Ára: 32.000 Ft + postaköltség (kb.2500 Ft)

Kizárólagos gyártó és forgalmazó: Mohai 2007A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA: Tekerje le a gázpatron tartályát, majd vegye ki a gázpatront rögzítő rugót.
A tartályba helyezze bele a gázpatront, majd a rögzítőrugót tegye vissza a helyére.
A gáztartályt tekerje fel ütközésig, hogy az ütőszeg a gázpatront átlyukassza (a gázpatront csak akkor vegye ki a gázlámpából, ha teljesen kiürült)
A gázlámpát helyezzük vízszintes helyre, nyissuk meg a gázcsapot, majd gyújtsuk meg a lángfejnél. Várjunk kb. 3-4 percet míg felmelegszik az égetőcső.
Az égetőcsőről vegyük le a záró kupakot és helyezzük bele az oxálsavat, majd a kupakkal zárjuk le az égetőcsövet.
Indítsuk el a nyomógomb segítségével a ventillátort.
A levegő a savat befújja a forró csőbe, ahol a hő hatására szublimál.
A füstöt a röpnyíláson keresztül a kaptárba juttatjuk.

KARBANTARTÁS-TISZTÍTÁS: Kezelés közben csak szükség esetén, kezelés után, minden esetben ki kell tisztítani a rendszert, hogy a sav ne marja meg az alkatrészeket. Tisztítás előtt a ventillátormotort a helyéről távolítsuk el egy csavaró húzó mozdulattal, hogy a savas vízgőz a motort ne bántsa. Az adagolótölcsérbe öntsünk bele kb. 1 dl vizet. Jól folyassuk át a csöveken. Az oxálsav magas hőmérsékleten jól oldódik vízben, így a csövek belsejében lerakódott maradvány anyag lebomlik.
Vigyázat, az oxálsav nagy mennyiségben az egészségre ártalmas lehet, ezért használata közben védőfelszerelés viselése kötelező (védőkesztyű és maszk)!

Alkatrészellátás biztosított.
Rendelje meg most ezt a nagyszerű készüléket!

Termék:

Az Ön teljes neve:

PostaCíme
Irányítósz.:
Település:
Utca, házszám:

Telefonszáma:

E-mail címe:

Darabszám: db
GYÁRTÓ:
Mohai 2007
Pécs, Május 1. u. 31.
Telefonszám: 06-20-886-2377

Gázüzemű atkaölő készülék - Méhészeknek

Ára: 37.000 Ft + postaköltség (kb.2500 Ft)

Kizárólagos gyártó és forgalmazó: Mohai 2007

Az atkaölő füstgáz, kaptárba való befúvására szolgáló készülék. Hordozó anyag nélkül használható (Nincs petróleum sem olaj) . A kereskedelmi forgalomban kapható Pb gázpatronnal, valamint 8db 1,5V-os ceruza akkuval üzemeltethető. A készülék nagy előnye, hogy a vele végzett kezelés olcsó, kényelmes, és gyors. Ezen kívül a bejuttatandó szer dózisa pontosan beállítható.


A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA: Tekerje le a gázlámpa tartályát, majd vegye ki a gázpatront rögzítő rugót. A tartályba helyezze bele a gázpatront, majd a rögzítő rugót tegye vissza a helyére. A gáztartályt tekerje fel ütközésig, hogy az ütőszeg a gázpatront átlyukassza (a gázpatront csak akkor vegye ki a gázlámpából, ha teljesen kiürült). A fecskendőbe szívjon fel amitráz hatóanyagú higítatlan folyadékot, majd helyezze a készülék erre a célra kialakított részébe. Az összekötő gumicsövet húzza rá a fecskendőre. Tekerje el a gázlámpa csapját, és gyújtsa meg a lángfejnél. Állítsa be a láng nagyságát megfelelőre a gázcsap elforgatásával. Várjon kb. 4-5 percet, míg a tartályba helyezett rézrúd, megfelelő hőmérsékletűre hevül. Tekerjen a fecskendő végén lévő menetes száron, hogy 2 csepp hatóanyag a csőbe kerüljön. Ekkor füstgázzá válik, és láthatóan megtölti a tartályt. A füsttel teli tartály befúvócsövét dugja be az alsó röpnyíláson, vagy a kaptár hátulján alul fúrt lyukba jó mélyen, hogy a cső vége egészen a fészek közepéig érjen. Ezután a készülék fogantyúján található nyomógomb benyomásával a ventillátor a tartályban lévő füstöt a kaptárba fújja.
Használat közben védőfelszerelés viselése ajánlott!

Alkatrészellátás biztosított.
Rendelje meg most ezt a nagyszerű készüléket!
Kattintson ide!

GYÁRTÓ:
Mohai 2007
Pécs, Május 1. u. 31.
Telefonszám: 06-20-886-2377

A fenti készülék elődje is megrendelhető:

Elektromos füstgáz generátor - atkaölő méhészeknek

Ára: 32.000 Ft + postaköltség (kb.2500 Ft)

Kizárólagos gyártó és forgalmazó: Mohai 2007

Az atkaölő füstgáz, kaptárba való befúvására szolgáló készülék. A készülék 12V-os törpefeszültségről üzemeltethető. Mivel a készülék kis elektromos teljesítményt igényel, ezért gépkocsiból kivett akkumulátorhoz csatlakoztatható. A kb. 5m-es vezeték lehetővé teszi, hogy az akkumulátort csak kb. 15 kaptár kezelése után kell arrébb vinni.

A készüléket 220V-ról üzemeltetni tilos, és életveszélyes! Ugyanakkor a készülék tönkremenetelét eredményezi!

A csatlakozó vezeték csipeszeit jó kontaktussal csatlakoztassa az akkumulátorhoz! A fecskendőt szívja tele amitráz hatóanyagú hígítatlan Taktic folyadékkal, majd helyezze az üvegbúra e célra kialakított nyílásába. Kapcsolja be a készülék tetején lévő kapcsolót, ezáltal az izzófej állandó hőmérsékletet tart. Cseppentsen az izzó fejre. Az üvegbúra jól látható módon megtelik füsttel, majd a ventillátort a nyomógomb segítségével indítsa el, mely az üvegbúrából a füstöt a kaptárba fújja.


Figyelem! A ventillátor megfelelő forgásiránya miatt az akkumulátoron a csipesz polaritás (+ és -) helyes elhelyezésére ügyelni kell!


Használat után az üvegbúrát egy húzó-csavaró mozdulattal a nyélről le kell venni, majd langyos, mosószeres vízzel ki kell mosni, és kiszárítva, a nyéltől leválasztva kell tárolni.
A készüléket száraz, páramentes helyen, szobahőmérsékleten tárolja!

A készülék nagy előnye, hogy a vele végzett kezelés olcsó, kényelmes, és gyors. Ezenkívül a bejuttatandó szer dózisa pontosan beállítható.

Alkatrészellátás biztosított.
Használat közben védőfelszerelés viselése ajánlott!
Rendelje meg most ezt a nagyszerű készüléket!
Kattintson ide!

GYÁRTÓ:
Mohai 2007
Pécs, Május 1. u. 31.
Telefonszám: 06-20-886-2377

Elektromos füstgáz generátor - atkaölő, Méhészeknek

- Rendelje meg most!
Copyright © Mohai 2007 Atkaölő készülék gyártás!
A honlapon található képi és szöveges tartalmak bármilyen célú felhasználása engedélyhez kötött!